Skårer Triaden

Triaden ligger sentralt til i det tettest befolkede området i Lørenskog. Opplevelser skal gå hånd i hånd med shopping når Triaden nå bygges ut. Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park og 40 nye butikker er blant nyhetene.

Om senteret

Senteret ligger sentralt i Lørenskog, med tilknytning til Thon Hotel Triaden. Avstanden til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn er henholdsvis 15 og 30 minutter med bil. Besøk senterets nettside på triaden.no

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet er Lørenskog kommune med ca. 35.000 innbyggere. Senteret er lett tilgjengelig da det er omkranset av Oslo nords mest sentrale veinett, E6 og Østre Aker vei. Kundegrunnlaget strekker seg derfor innenfor en radius av 10 km, der det bor totalt ca. 160.000 mennesker. Innen Lørenskog og nærliggende kommuner (inkludert Oslo nord/øst) bor det mer enn 560.000 personer. Lørenskog er også en av de fremste vekstkommunene i Norge.

Utbygging

Triaden er nå under utbygging og kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter. I tillegg skal det bygges en idrettshall og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil huse flere utadvendte restauranter. Les mer om nye Triaden her.

Butikkmiks

Triaden kan tilby forbrukerne et variert utvalg av butikker både innenfor de store kjedene og enkeltstående butikker. Undersøkelser viser at butikkutvalg, parkering, fullsortiment matbutikk og Vinmonopolet er noe av det viktigste og mest positive for kundene som handler på senteret.

Noen av våre største butikker:

Kid / H&M / VIC* / Vinmonopolet/ JERNIA / Coop Extra / Cubus / Apotek1 / Burger King / CLAS OHLSON / G-SPORT

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1 107 mill
Omsetning (2023)
3 512 143
Besøkende (2023)
96
Antall Leietakere
40 023m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2000
  • Gratis parkering 3 timer
  • Kid Cars Ja
  • Rullestol Ja

 

Senteret har EL-bil ladestasjoner i plan 0, øverste plan og øvre parkeringsplass v/Egon. Gjelder kun biler som er helelektrisk (ikke plug-in hybridbiler).

Nærmiljøet

Triaden ligger sentralt til i Lørenskog, med enkel adkomst med bil.

  • 2,4 km
  • 4,4 km
  • 15,8 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Triaden Lørenskog Storsenter skal være det mest trivelige og tilgjengelige senteret på Nedre Romerike/Oslo nord.