Bildet viser en stue fra boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM. En lys sofa står til venstre i bildet. I forkant står et mørkebrunt bord. I bakgrunnen ser man en spisestue og en del av kjøkkenet. Lyst og fint med mye dagslys.

Derfor bør du velge 3- og 4-roms leilighet

Vi har endret vaner og tilbringer mer tid hjemme etter pandemien, og hjemmekontoret har kommet for å bli. Dette er bare en av grunnene til at det er lurt å velge en stor leilighet med ekstra rom.

– Med en 3- eller 4-roms leilighet får du mye mer livskvalitet enn om du bor i en liten leilighet. Selvfølgelig handler dette valget mye om pris, men det er viktig å tenke grundig gjennom fremtidige behov når du skal kjøpe en ny bolig, sier salgssjef Kristin Nyquist i Thon Eiendom.

Større behov for plass

Vi har fått større behov for plass hjemme etter pandemien. Mange velger fortsatt å jobbe delvis på hjemmekontor, og da er det viktig å ha et ekstra rom i leiligheten.

– I tillegg har vi endret vaner, vi lever litt annerledes enn før Covid 19. Vi er rett og slett blitt mer hjemmekjære – vi bruker mer tid og fokus på hjemmet vårt. Mange har nok fått mer ro og oppdaget at de har behov for å trekke seg litt tilbake – og vi har kanskje flyttet flere av hobbyene og interessene våre hjem. Da trenger vi rom og soner hvor vi kan utfolde oss!

Men ekstra plass får man muligheten til å trekke seg litt tilbake og for eksempel nyte en god bok.
1 / 4
De siste årene har gjort oss mer hjemmekjære og da er det godt med litt ekstra plass.
2 / 4
Du kan utfolde deg friere hvis du har god nok plass. Det gjelder uansett hvor du er i livet.
3 / 4
Et eksempel på plantegning fra en 3-roms leilighet i Strømmen Verksted - Salgstrinn 2.
4 / 4

Hobbyrom og kontor

Ett eller to ekstra rom kan brukes til så mye. Hvis du jobber mye hjemmefra, er det viktig å kunne lukke en dør og være i fred. Eller kanskje ønsker du et rom hvor du kan dyrke hobbyen din: Musikkrom, treningsrom, bibliotek, syrom – et sted hvor du kan gå og gjøre tingene dine alene, uten å forstyrre dem du bor sammen med. Les hvordan du kan få et praktisk hjemmekontor du kan trives på.

– Også de som bor alene har behov for soner og rom de kan gå til – enten de skal jobbe eller drive med en hobby. Dessuten er det kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk, sier Kristin Nyquist.

– Sjekk for eksempel ut de flotte, store leilighetene i boligprosjektet Wessel Park i Vestby, rett utenfor Oslo!

– Det er kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk.
3D illustrasjon av en av leilighetene i boligprosjektet Wessel Park. Man ser leiligheten i fugleperspektiv og man ser stue, kjøkken, soverom og bad slik det kan bli når leiligheten er ferdig.
Et eksempel på plantegning fra en 3-roms leilighet.
1 / 5
Det er kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk.
2 / 5
Et ekstra rom er perfekt til å innrede som et hjemmekontor.
3 / 5
Har du et ekstra rom kan du benytte muligheten til å skape et eget hobbyrom.
4 / 5
Det er deilig å ha et eget rom til hjemmetrening så du slipper å fylle opp hele stuen med treningsutstyr.
5 / 5

Fra hus til leilighet

Mange velger å flytte fra hus til leilighet når de nærmer seg pensjonistalderen.

– I framtiden skal de jo tilbringe mye mer tid hjemme enn før, og de har vært vant til å ha god plass i et hus. Kanskje har de ulike interesser, og ønsker å skape egne rom for dette hjemme. Og ikke minst: Muligheten for å ha et sted å gå og være alene.

Rom for overnatting til barnebarna, rom for at den ene kan se på TV mens den andre kan sitte i stillhet og lese en bok, rom for at den ene kan ha besøk uten å forstyrre den andre. Og kanskje har noen behov for separate soverom?

­– Du kan utfolde deg friere hvis du har god nok plass. Det gjelder uansett hvor du er i livet, understreker Kristin Nyquist.

 

Vil du vite mer om våre boligprosjekt?

Bolig til salgs Våre boligprosjekter

Thon Eiendom prosjekterer og selger leiligheter. Vi tilbyr spennende boligprosjekter og vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

For din trygghet har vi valgt å være med i hele boligreisen fra planlegging av store boligprosjekt til du står med nøkkelen i hånden.

Se våre boligprosjekt her