Fasadebilde fra boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog. Mann står på balkong og nyter en flott solnedgang.

Vi bygger et bysentrum i Lørenskog

Olav Thons nye prosjekt byr på store parkområder, spennende arkitektur, nye Triaden kjøpesenter, restauranter og hotell. Nå er også en rekke boliger lagt ut for salg i nye Lørenskog sentrum – 20 minutter fra Oslo.

Book privatvisning

Nå kan du enkelt booke privatvisning online i vår visningskalender. I kalenderen kan du velge blant ledige tidspunkt og booke tiden som passer deg best.

Book en visning her. 

Alt er klart for at den tidligere landbrukskommunen skal skyte fart: Lørenskog er på vei til å bli et moderne, levende samfunn med bymessige kvaliteter. Det er særlig i området Skårer at byutviklingen nå skjer for fullt. Skårerløkka ligger sentralt i det som skal bli nye Lørenskog sentrum, et urbant område preget av luftige parker, flere restauranter og spennende arkitektur.

Her skal det til sammen bygges 400 leiligheter, det lokale kjøpesenteret skal fornyes og opplevelsestilbudene blir stadig flere. Det omfattende prosjektet føyer seg inn i rekken av Olav Thon Gruppens satsinger i området.

Et levende sentrum

Olav Thon Gruppen vil med det ambisiøse prosjektet på Skårerløkka gi Lørenskog noe de fleste boligstrøk utenfor byen mangler: Opplevelser, fritidstilbud og sosiale møtepunkter. Et sentrum.

Sentralt i byutviklingen står Triaden Storsenter, som vil bli kjernen i nye Lørenskog sentrum. Senteret skal fornyes og utvides, med blant annet 5000 kvadratmeter til kafeer og restauranter.

Utviklingssjef i Olav Thon Gruppen, Christian Helling-Haugsnes, forteller at det å bygge et sentrum fra bunnen av har gjort det mulig å tenke helt nytt. Triaden vil bli noe mer enn bare et kjøpesenter.

– På Skårerløkka har vi tenkt helt annerledes. Med tanke på at Triaden blir en så sentral del av nye Lørenskog sentrum har det vært viktig for oss at det integreres så godt som mulig - og tilfører liv ut til resten av byområdet.

I tillegg til å øke antall butikker, vil Triaden Storsenter inkludere flere restauranter og kafeer, helsetjenester, en trampolinepark og flerbrukshall.

– Hvordan skal dere klare det? 

– Vi åpner opp fasaden og vender senteret utover, slik at inngangene ligger mot gågaten. Det blir fullverdige restauranter som kan være tilgjengelige utover senterets åpningstider - også på søndager. Som en grønn bro mellom senteret og boligene vil det dessuten bygges en flott park på ca. 8000 m², som binder alle elementene sammen.

Helling-Haugsnes gleder seg over at området endelig utvikles, og forteller at beboere på Lørenskog lenge har savnet et sted hvor de kan samles.

– Her får man en avslappet tilværelse - med urbane kvaliteter på kjøpet. Alt man trenger vil befinne seg rett i nærheten.

Et annet prisnivå

Olav Thon Gruppen står bak flere store utviklingsprosjekter i det som skal bli nye Lørenskog sentrum. Allerede i 2009 ble det bygget 300 leiligheter på Skårer Vest - det samme området som Skårerløkka nå bygges i.

– Vi kjenner området godt og har nå gleden av å snart kunne tilby beboerne i området et flott parkanlegg med sosiale møteplasser som mange av våre kjøpere har sett frem til, sier assisterende salgssjef i Olav Thon Gruppen, Stig Christiansen.

Han forteller at prisnivået er svært hyggelig sammenlignet med Oslo sentrum, som ligger knappe 20 minutter unna.

– Her får man også mye mer for pengene. For par i etableringsfasen vil nok Skårerløkka bli veldig interessant. Her bor man sentralt, ti minutter unna marka og med et bredt spekter av aktivitetstilbud. Alt ligger til rette for et godt oppvekstmiljø, sier han.

Her får kjøperne være med på å bestemme

I det første salgstrinnet er det blitt lagt ut et mangfold av lyse, moderne og funksjonelle leiligheter i forskjellige størrelser - alle til fastpris.

Et tett samarbeid mellom prosjektets interiør- og bygningsarkitekter sikrer gode planløsninger såvel som riktig farge- og materialbruk. En annen fordel ved å kjøpe nytt, er at man selv kan være med på å bestemme hvordan boligen skal se ut innvendig, forklarer Christiansen.  

– Jo tidligere man kommer inn i prosessen, jo større mulighet har man til å sette sitt eget preg på leiligheten. Vi gir en rekke tilvalgsmuligheter, slik at man får en bolig som passer både smak og behov. Her får man altså en gylden mulighet til å skape drømmeleiligheten sin. Les mer om tilvalgsprosessen.

Finn roen i ditt nye drømmehjem på Skårerløkka PREMIUM.
1 / 10
Nyt hver morgen i rolige omgivelser fri for biltrafikk og andre forstyrrende elementer.
2 / 10
3 / 10
Urbant sentrum, helårs skiarena og kort vei til marka. Lørenskog har alt du vil ha, og enda litt til.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
4 / 10
Lørenskog hus er kommunens kulturelle møteplass og byr på et bredt spekter av kulturopplevelser for hele familien.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
5 / 10
Kort vei unna ligger Losby Ridesenter i Losbydalen, Lørenskogs perle - med fantastiske områder rundt.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
6 / 10
Spennende aktiviteter og uteområder i Lørenskog som er egnet for både store og små.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
7 / 10
Lørenskog byr på flere fine turmuligheter - hele året.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
8 / 10
Lørenskog ligger bare 20 minutter øst for Oslo og har alt: Urbant sentrum, et samfunn i vekst og naturskjønne omgivelser.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
9 / 10
I 2020 åpnet verdens største innendørs helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog med direkte tilknytting til Thon Hotel Snø.
Foto: Eirik Burås / STUDIO B13
10 / 10

Salgstrinn 1 er utsolgt

Prosjektets første byggetrinn med 95 leiligheter er utsolgt og prosjektet er ferdigstilt. Les mer om salgstrinn 1 her.

Salgstrinn 2 er i salg

Vi er nå godt i gang med Skårerløkka PREMIUM - Salgstrinn 2. Her bygges det moderne 1- til 4-roms leiligheter med premium kvaliteter, og god beliggenhet midt i Lørenskogs nye bysentrum. Estimert innflytting er 3. kvartal 2025.

Salgstrinn 3 kommer for salg til høsten

Suksessen med vårt PREMIUM-konsept fortsetter med et nytt salgstrinn. Til høsten går salgsstarten for Skårerløkka PREMIUM - Salgstrinn 3 hvor det kommer 129 leiligheter fordelt på 1- til 4-roms leiligheter. Estimert innflytting er 1. halvdel 2026.

Les mer om boligprosjektet Skårerløkka

 

Se 360-områdevisning fra Skårerløkka

Lurer du på hvordan det blir på Skårerløkka når alt er ferdigstilt? Nå kan du ta en snikkikk og få en spennende innblikk i vårt boligprosjekt.

– Beveg deg fritt rundt på uteområdet og få en ekte følelse av hvordan det blir.

Skårerløkka PREMIUM Salgstrinn 2 og 3

PREMIUM-konseptet på Skårerløkka med mange unike fordeler har vært en suksess, og det er ikke mange leiligheter igjen i salgstrinn 2.

Snart legges også trinn 3 med innflytting i 2026 ut for salg.

Finn ditt nye drømmehjem

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.