Fasadebilde fra boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog. Mann står på balkong og nyter en flott solnedgang.

Vi bygger et bysentrum i Lørenskog

Olav Thons nye prosjekt byr på store parkområder, spennende arkitektur, nye Triaden kjøpesenter, restauranter og hotell. Nå er også en rekke boliger lagt ut for salg i nye Lørenskog sentrum - 20 minutter fra Oslo.

Book privatvisning

Nå kan du enkelt booke privatvisning online i vår visningskalender. I kalenderen kan du velge blant ledige tidspunkt og booke tiden som passer deg best.

– Vi ønsker alle velkommen med et smil og har fokus på godt smittevern i vårt visningssenter.

Book en privatvisning her. 

Alt er klart for at den tidligere landbrukskommunen skal skyte fart: Lørenskog er på vei til å bli et moderne, levende samfunn med bymessige kvaliteter. Det er særlig i området Skårer at byutviklingen nå skjer for fullt. Skårerløkka ligger sentralt i det som skal bli nye Lørenskog sentrum, et urbant område preget av luftige parker, flere restauranter og spennende arkitektur.

Her skal det til sammen bygges 400 leiligheter, det lokale kjøpesenteret skal fornyes og opplevelsestilbudene blir stadig flere. Det omfattende prosjektet føyer seg inn i rekken av Olav Thon Gruppens satsinger i området.

Et levende sentrum

Olav Thon Gruppen vil med det ambisiøse prosjektet på Skårerløkka gi Lørenskog noe de fleste boligstrøk utenfor byen mangler: Opplevelser, fritidstilbud og sosiale møtepunkter. Et sentrum.

Sentralt i byutviklingen står Triaden Storsenter, som vil bli kjernen i nye Lørenskog sentrum. Senteret skal fornyes og utvides, med blant annet 5000 kvadratmeter til kafeer og restauranter.

Utviklingssjef i Olav Thon Gruppen, Christian Helling-Haugsnes, forteller at det å bygge et sentrum fra bunnen av har gjort det mulig å tenke helt nytt. Triaden vil bli noe mer enn bare et kjøpesenter.

– På Skårerløkka har vi tenkt helt annerledes. Med tanke på at Triaden blir en så sentral del av nye Lørenskog sentrum har det vært viktig for oss at det integreres så godt som mulig - og tilfører liv ut til resten av byområdet.

I tillegg til å øke antall butikker, vil Triaden Storsenter inkludere flere restauranter og kafeer, helsetjenester, en trampolinepark og flerbrukshall. Illustrasjon: 3D Estate

– Hvordan skal dere klare det? 

– Vi åpner opp fasaden og vender senteret utover, slik at inngangene ligger mot gågaten. Det blir fullverdige restauranter som kan være tilgjengelige utover senterets åpningstider - også på søndager. Som en grønn bro mellom senteret og boligene vil det dessuten bygges en flott park på ca. 8000 m², som binder alle elementene sammen.

Helling-Haugsnes gleder seg over at området endelig utvikles, og forteller at beboere på Lørenskog lenge har savnet et sted hvor de kan samles.

– Her får man en avslappet tilværelse - med urbane kvaliteter på kjøpet. Alt man trenger vil befinne seg rett i nærheten.

Skårerløkka vil ligge i et grønt og rolig miljø, skjermet fra biltrafikk og godt tilrettelagt for både gående og syklister. Alle illustrasjoner: 3D Estate

Et annet prisnivå

Både boligene og nye Lørenskog sentrum er estimert innflyttingsklare og ferdigstilt i 2021.

Olav Thon Gruppen står bak flere store utviklingsprosjekter i det som
skal bli nye Lørenskog sentrum. Allerede i 2009 ble det bygget 300 leiligheter
på Skårer Vest - det samme området som Skårerløkka nå bygges i.

– Vi kjenner området godt og har nå gleden av å snart kunne tilby beboerne
i området et flott parkanlegg med sosiale møteplasser som mange av våre kjøpere har sett frem til, sier assisterende salgssjef i Olav Thon Gruppen, Stig Christiansen.

Han forteller at prisnivået er svært hyggelig sammenlignet med Oslo sentrum, som ligger knappe 20 minutter unna.

– Her får man også mye mer for pengene. For par i etableringsfasen vil nok Skårerløkka bli veldig interessant. Her bor man sentralt, ti minutter unna marka og med et bredt spekter av aktivitetstilbud. Alt ligger til rette for et godt oppvekstsmiljø, sier han.

Her får kjøperne være med på å bestemme

I det første salgstrinnet er det blitt lagt ut et mangfold av lyse, moderne og funksjonelle leiligheter i forskjellige størrelser - alle til fastpris.

Et tett samarbeid mellom prosjektets interiør- og bygningsarkitekter sikrer gode planløsninger såvel som riktig farge- og materialbruk. En annen fordel ved å kjøpe nytt, er at man selv kan være med på å bestemme hvordan boligen skal se ut innvendig, forklarer Christiansen.  

– Jo tidligere man kommer inn i prosessen, jo større mulighet har man til å sette sitt eget preg på leiligheten. Vi gir en rekke tilvalgsmuligheter, slik at man får en bolig som passer både smak og behov. Her får man altså en gylden mulighet til å skape drømmeleiligheten sin. Les mer om tilvalgsprosessen.

Skårerløkka skal være et området for alle, og bugner av forskjellige aktiviteter og store grøntområder.
1 / 11
Spennende arkitektur og farger er med på å gjøre Skårerløkka til et flott boligområde.
2 / 11
Nyt gode solforhold og utsikt fra balkongen med de du er glad i.
3 / 11
Finn roen i ditt nye drømmehjem på Skårerløkka PREMIUM.
4 / 11
Nyt hver morgen i rolige omgivelser fri for biltrafikk og andre forstyrrende elementer.
5 / 11
Gjennom tilvalgprosessen får man være med på å bestemme hvordan leiligheten skal se ut innvendig. Her er illustrasjon av stuen i leilighet 705.
6 / 11
Baderommene har fått et behagelig og vennlig uttrykk, med vannbåren varme, store fliser og fulldempende skuffer i hvitkalket eik.
7 / 11
Alle leiligheter har fått smarte, lyse kjøkkenløsninger fra anerkjente leverandører, med fulldempende skuffer og integrerte hvitevarer.
8 / 11
I utformingen av Skårerløkka har det vært fokus på å skape gode solforhold, utsikt og privat skjerming.
9 / 11
Illustrasjon av stueområdet i en to-roms leilighet med balkong.
10 / 11
Leilighet 705 får kjøkkeninnredning med fronter i sort trestruktur og integrerte hvitevarer fra Miele.
11 / 11

Innflyttingen har startet

Prosjektets første byggetrinn er snart utsolgt, prosjektet er ferdigstilt og innflyttingen er allerede godt i gang. Les mer om salgstrinn 1 her.

I april startet salget av salgstrinn 2, også kalt Skårerløkka PREMIUM. Her skal det bygges moderne 1- til 4-roms leiligheter med premium kvaliteter, og god beliggenhet midt i Lørenskogs nye bysentrum. Estimert innflytting for Skårerløkka PREMIUM er 4. kvartal 2024. Salget av salgstrinn 2 er godt i gang. Les mer her.

Les mer om boligprosjektet Skårerløkka

 

NYHET Skårerløkka PREMIUM

Vi presenterer salgstrinn 2 på Skårerløkka med vårt nye PREMIUM konsept. Høy standard, unik felles takterrasse, gjesteleilighet og selskapslokale er noe av det prosjektet vil by på.

Salget er i gang – finn din drømmeleilighet på Lørenskog!

Les mer om salgstrinn 2

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.